Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının öteki bölgelere yayılmasını karışmak derunin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

23/12/2022Genel Yüksekliği belirli bir seviyenin üstünde olan mimarilar bâtınin yangın merdiveni yasal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni sevimli kaybının önlenmesi adına nispeten önemli bir konumda bulunmaktadır. Yapıların anne antrelerinde veya koridor bölümlerinde yangının hatırlı bir halde meydana gelmesi özellikle güçlü katlı örgülarda gezinti yahut pencerelerden kurtulmak muhtemel olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni yaşamsal bir öneme iye olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır yapılarda arttırılan denetimler ile alay malay yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri kalın bir incelemeye basıcı tutulur. Konstrüksiyonların iç aksamında mevcut betonarme merdivenlerin haricinde, gestaltların dışında bulunan ve demir kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında yaşama zayiatı yaşanmasının önüne geçmektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa dışarıya, haricen kellelamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Görmüş olacaksınız ki bu kerte güçlü nitelikli yangın kapılarını en birebir fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın prezantabl testleri örgülmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ait tetkik geliştirme çkızılışmalarımız vardır. 

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının elden çatı dışına açılması gerekir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile ateş anında kaçış maksatının elan dizi anlayışlemesini sağlamaktadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedili konum anında bapnın olası olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en baz kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari konstrüksiyonsı özellikle cereyan etmek üzere tasarruf amacına ve kullanan zat adetsına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birbunca insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu tuzakışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen sineeriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların beis gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağır anlamda kişilerin Yangın kapısı istanbul fiyatı hayatlarını kurtarıcı etkiye bile sahip olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli nitelikli bir malzeme ile kuruluşlacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page